Klimaforpligtelse

CO2-neutral levering på alle ordrer

Al fragt af varer efterlader et CO2-fodaftryk. Hver gang du handler i Retold's webshop, støtter vi banebrydende virksomheder, der fjerner kulstof fra luften.

Vi rydder op efter os selv

Enhver e-handelsleverance har et CO2-fodaftryk. Derfor støtter vi banebrydende virksomheder, der fjerner kulstof fra luften.

Sådan fungerer det:

For hver ordre, vi modtager, bruges en formel til at beregne de estimerede forsendelsesemissioner. Baseret på disse estimater går en del af vores omsætning til kulstoffjernelsesvirksomheder, som er blevet godkendt af forskere fra Carbon Direct. Virksomhederne bruger disse penge til at fjerne så meget kulstof, vores forsendelser skabte. Eventuelle ekstra midler går til den videre udvikling af kulstoffjernelsesteknologier.

Mød et par af de virksomhederne:


Heirloom

Heirlooms direkte luftindfangningsteknologi forbedrer kulstofmineraliseringsprocessen. Heirlooms teknologi fremskynder den hastighed, hvormed naturligt forekommende mineraler opfanger CO₂ i stedet for at bruge energikrævende ventilatorer til at trække luft ind.

Video preview unavailable in editor.
 


Remora

Remora fanger CO₂ fra lastbils udstødningsrør mens de kører.

Video preview unavailable in editor.
 


Charm

Charm fanger CO₂ ved hjælp af planteaffald, omdanner det til en stabil, kulstofrig væske og opbevarer det sikkert dybt under jorden – uden for rækkevidde af skovbrande og jorderosion.

Video preview unavailable in editor.
 
×