Persondatapolitik

for dig som sælger i Retold

Hvad er persondata og hvorfor indsamles det hos Retold ApS?

Persondata er en eller flere informationer, der kan henføres til dig. Når du underskriver en kommisionsaftale hos Retold ApS i vores fysiske forretning, benytter vi de persondata, du frivilligt afgiver til os for at kunne håndtere kommunikationen mellem Retold ApS og dig ifh. til salg af kommisionsvarer. De persondata vi indsamler er f.eks. navn, adresse, telefonnummer, email og kontonummer.

Hvor længe bliver persondataoplysninger opbevaret?

Retold ApS opbevarer dine persondataoplysninger så længe det er relevant ifh. til salg af dine kommisionsvarer.

Indsigt i dine persondataoplysninger

Du har til enhver tid ret til at få indsigt eller gøre indsigelse mod behandlingen af dine persondataoplysninger hos Retold ApS. Ved fremmøde i butikken har du mulighed for at få en kopi af de persondataoplysninger vi har, mod forvisning af billedlegitimation. Du kan til en hver tid bede Retold ApS rette eventuelle fejl eller forældede oplysninger. Hvis du ikke ønsker at Retold ApS skal opbevare dine persondataoplysninger kan du til enhver tid bede os om, at slette disse.

Opbevaring af persondataoplysninger

Retold ApS forpligter sig til at opbevare dine persondataoplysninger omhyggeligt for at forhindre uautoriseret adgang til dine oplysninger.

---------------------

Retold ApS
Bramstræde 7B
3000 Helsingør
Danmark

CVR40660399

Email: hello@retold.dk

er ansvarlig for dine oplysninger og behandlingen af disse

×