Webshop

Fragt, Betingelser & Retur

Her finder du al praktisk information om din handel i vores webshop.
Bemærk at returreglerne KUN gælder varer købt i webshoppen.

Click & Collect

Vælger du Click & Collect, kan du afhente dine købte varer i butikken i Bramstræde 7B, Helsingør i butikkens normale åbningstid.

Forsendelse

Vi sender som pakkepost med PostNord Home Delivery med Track & Trace. Din pakke bliver afsendt i løbet af 1-3 hverdage. Fragtpris til netop dit hjem finder du i check-out flowet.

Bemærk der er gratis fragt ved køb over 1000 DKK.

Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, hvis du nægter modtagelse af din pakke eller ikke afhenter din pakke hos pakkeshoppen inden for den angivne afhentningsfrist, sendes pakken retur til os. Omkostninger relateret til genlevering afholdes af dig som kunde. 

CO2-neutral levering på alle ordrer
Vi har finansieret innovationer inden for...
Direkte luftopsamling
Bio-oil
Mineralisering

International shipping?

We ship to most of the World.

If your country doesn't show up in the check-out flow, please contact us, and we'll find a way to ship your items to you.

Overvejelser FØR køb eller returnering

Vi skal tilbyde 14-dages returret til alle kunder, som handler over nettet. Vi er dog ikke en helt almindelig webshop, i det alle vores ting er secondhand og i fleste tilfælde med enkelte brugsspor. Dette beskriver vi altid under billedet af varen i vores webshop. Du er også velkomne til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere oplysninger omkring varen, inden du foretager et online køb.

De varer, vi har til salg i webshoppen, er ejet af kvinder som dig. Retold er mellemled og står for at facilitere salget. Vi har selvfølgelig en klar forventning om, at du har respekt for den vare, du modtager. Skulle det ske, at du, af en eller anden årsag, vil returnere varen, skal denne selvfølgelig behandles med STOR respekt og IKKE været taget i brug.

Varen modtages med en fastbundet snor. Bryd ikke snoren på varen. Denne snor er vores sikkerhed for, at varen ikke bliver brugt, for derefter at blive returneret. Er snoren brudt, bortfalder returretten.

Såfremt vi vurderer, at produktet ikke er i samme stand, som ved afsendelse, eller at der er sket en forringelse af produktet, forbeholder vi os retten til at udelade tilbagebetaling. 

Vi skal, inden returnering, modtage en mail fra dig med en klar og tydelig beskrivelse af, hvorfor du gerne vil returnere. I mailen skal du også notere ordrenummer, antal varer og beskrivelse af disse. Når vi har været i dialog, står du selv for forsendelsen tilbage til butikken. Vi dækker IKKE forsendelsesomkostninger ved returnering.

Du har ansvaret for pakken, indtil vi modtager den. Det anbefales derfor at sende varen retur med en forsikret pakkelabel. Retold står ikke til ansvar for pakker, der ikke er forsikret. 

Vi tilbagebetaler returbeløbet til det kreditkort, som varen er betalt med. Varen skal sendes tilbage til vores varelager for egen regning. 

Returproces

 • Bryd ikke snoren på varen. Denne snor er vores sikkerhed for, at varen ikke bliver brugt, for derefter at blive returneret. Er snoren brudt, bortfalder returretten.
 • Kontakt os på webshop@retold.dk og aftal returnering af varen. Afvent skriftlig accept før du afsender pakken.
 • Udfyld retursedlen der følger med din vare og vedlæg denne i forsendelsen.
 • Send pakken retur til Retold på posthuset eller i en pakkeshop. Husk også at skrive afsenderadresse.
 • Send pakken til: Retold ApS, Bramstræde 7B, 3000 Helsingør
 • Behandling af returvarer kan tage op til 7 dage, fra den dag vi modtager din pakke. Når pengene er overført, kan der gå yderligere 2-4 bankdage, før de fremgår på din konto. Omkostninger i forbindelse med returnering refunderes ikke.

Din pakke tages ikke retur hvis:

 • Returfristen på 14 dage er overskredet. (Dvs. Retold skal være informeret om returvaren inden 14 dage).
 • Varen ikke er i samme stand som ved modtagelse.
 • Varen ikke er pakket forsvarligt ind.
 • Varen lugter af røg.
 • Snoren er fjernet.

Returadressen er:

Retold ApS
Bramstræde 7B
3000 Helsingør
Danmark

---------------------

Det er vigtigt at din retur pakke sendes direkte til ovenstående adresse. Hvis pakken sendes til en pakkeshop, afhentes den ikke. 

×